Countdown pic…

Idag, en vecka kvar tills det är ett år sedan olyckan och glasvasen som exploderade i mina händer och min högerhand blir aldrig sig lik igen. Det skit år som 2020 sen blev firades med att det i helgen beställdes en resa. Vad vore väl livet utan kontraster? Mitt val kommer alltid vara att fira livet. Nedräkningen har startat, All inclusive land, jag kommer!

Fast visst saknar mina yoga flöden, rejält.

4 kommentarer »

 1. Åhh det där ser skönt ut!!

  • Empa Said:

   Skojar du 😳😳😳😊 Svart bälte i charter levlas upp, (om så behövs) med xxx antal munskydd👍🏼 #81 och nedåtgående

   • Skulle inte vara helt tråkigt med lite värme, vatten och en god drink. Är så infernaliskt trött på Covid-skiten nu. Jag har typ nått min limit av att åka till jobbet, åka hem (repeat x 5). Veckans höjdpunkt är när man åker och handlar … Har just nu svart bälte i … ingenting 🙂 Hoppas du får en underbart skön semester!!!

   • Empa Said:

    Jag ska bara överleva min tristess fram till det är dax #80 kanske redat av 79 dgr 😊


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: