Idag för ett år sedan… 14 december 2019: Jag drar en kombo på lördagskvällen. Färgar håret och lägger en ansiktsmask. Lägger upp ett foto på mitt instagram och skriver… ”och folk tycker Gunilla Persson känns otäck?”

När det så är dax att skölja ur hårfärgen, tänker jag att snabbast går det om jag sköljer ur färgen i badrummet på nedervåningen. I duschen står det en stor cylinder vas i glas med en höjd på dryga metern, vilken jag någon dag tidigare fått för mig behövdes rengöras… Steget från att tänka smart till att tänka UR-KORKAT är ibland minimalt… Tänker att det går ju snabbast om jag lyfter upp vasen och häller ut vattnet i vasen. Sen sker något riktigt otäckt. Vasen exploderar i mina händer… Två timmar senare sitter jag på Akuten Danderyd.

Tre böjsenor. En nerv. En artär. Avskuret. Sju timmar operation på måndagsmorgonen. Jo. Jag är högerhänt.

Ett år. Pratade med en av mina närmaste väninnor tidigare i eftermiddags… Tänk om man skulle spec’a upp allt, ALLT som har hänt under detta år, med följdfrågan ”Gissa under vilket tidsintervall”, då skulle nog svarsalternativet ”Inom tolv månader” vara en klar låg oddsare.

Pratade även med en annan väninna som opponerade sig över att jag redan träffat en ny man, ”Hur gör du?” löd följdfrågan där. Kände att jag inte riktigt behövde ge något svar på det, Kanske hon själv borde veta bättre…

Konfetti och raketer 🎊 Idag, årsdagen av min olycka ringer jag mitt försäkringsbolag 🥁🥁🥁🥁🥁🥁 Dom ersätter från och med nu mina resor till SÖS, saken är ju bara den att sen i mars månad har jag ju inga fysiska resor till SÖS 👍🏼 och maxbeloppet? 1 000 kr. Jag skippar följdfråga.

Om det är någon som vill ta över rollen som Jag, vänligen skicka mig ett Pm först 👍🏼

14 december 2020: Molnigt väder, plus 3 grader.

Tack alla ni som peppat mig, hjälpt och lyssnat under detta år. Gångerna som en bajsmacka vänts om till ett gapskratt, är många ❤️❤️❤️ Varm i hjärteroten 🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s