Om man kisar så ser man knappt någon skillnad…

Jag var rätt vig där i en timme… Det som sen hände såg man inte komma och jag kommer efter ikväll att hålla mig långt borta från pluppar till trådlösa hörlurar.

Mitt i telefonsamtalet med en väninna så fastnar pluppen till den vänstra hörluren långt in i örat och smärtan som kom var, Stor. Det var bara att ringa 1177 och sen direkt bege mig till Närakuten. Efter mycket om och men, en läkare och två sjuksköterskor så kom pluppen ut. ”Jag älskar er” sa jag och den ena sjuksköterskan log.

Det är onekligen farligt att yoga. ”En ska bort” på Närakuten
1) Stefan Löfven i ett köpcentrum
X) En hörlursplupp intryckt och fast långt in i vänster öra
2) Porlande vattenlysrör i ett väntrum

AjAj. Men, som sagt. Jag var jävligt vig där i en timme…

Recept för örondroppar tre gånger om dagen för att inte få infektion. Vilken underbar söndagskväll. Fast, nu hittar jag ju till Närakuten. Det gjorde jag inte när jag vaknade imorse 👍🏼 Statistiken borde snart visa på yogans farliga inverkan på medelål… unga hälsosamma kvinnor. Ikväll höjde jag den statistiken.

Stay away from Pluppar ✔️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s