Vad än som sägs om munskydd, skit i samma. Munskydd är bra för välbefinnandet. Hm, att vara 2-barns farmor runt 18 års åldern det går väl att diskutera 😅 Scenario nyss på en ICA Maxi…

Kassören framme i kassan: Ursäkta men kan du dra ner ditt munskydd? Min första tanke var att jag inte satt på det korrekt 😳 (Undra hur många som går omkring omedvetet med Anders Tegnell inne i sitt huvud)… men det kassören ville var ju att se om jag verkligen var över 18 år, förutom senapspulver, Bregott och kaffe köpte jag ju även (!) snus. Hela jag fylldes av LYCKA och jag tror hela ICA Maxi hörde det tackande svaret i lyckligt skratt från den snart 48 åriga 2-barns farmorn 🎉🎉🎉 Kunden framför mig tackade mig även när vi stod där och packade våra varor, det var länge sedan hon hamnat i spontan glädje… Märklig är den bassäng av pandemidiarre vi simmar omkring i.

Munskydd är så positivt! Jag kommer nog aldrig ta av mig det 👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s