Den 18 december fick jag (JAG) feber. Jag som aldrig är sjuk. För första gången i världshistorien köpte jag mig en febertermometer. Jo, det fick bli den variant som anses mest tillförlitlig, vilket även kassörskan bakom kassan inne på Apoteket viskade till mig – utifall jag hade råkat missat det. Febern vägrar ge med sig, idag på eftermiddagen visade den 37,9. Jag är ju, som man kallar det Lågtemp’are där mitt normala temperatur ligger på 36,1 så jo, 37,9 känns.

I måndags, efter ett videomöte med läkare på min vårdcentral åkte jag in till Labb vid Stureplan och tog alla prover som går att tas. 21 (!) stycken

P-Glukos
P-Kobalamin
S-Ferritin
P-TSH (Tyrotropin)
P-T4, fritt
B-HbA1c (IFCC)
P-Kreatinin (enz)
Pt-eGFR(krea) relativ
P-Natrium
S-Kalium
P-Albumin
P-ALAT
B-Hemoglobin
B-Erytrocyter
B-EVF
B-MCV
(B)Erc-MCH
(B)Erc-MCHC
B-Leukocyter
B-Trombocyter
B-P-S CRP

Provsvaret löd: Alla värden är normala.

Idag beställde jag mitt fjärde Covid-test. Ingen hosta, ingen värk i kroppen. Har smak och lukt. Att ha feber i över en månad kan ju omöjligt vara normalt. Läste att orsaken kan vara Virus, bakterier eller matförgiftning. Har en trötthet som jag inte kan beskriva. Somnade en förmiddag vid klockan 10:40 och vaknade klockan18:20 – det är inte likt mig. Jag upplever väl helt enkelt influensan för allra första gången, tydligen snurrar det omkring ett 60-tal influensor runt Covid.

Om någon känner ”igen sig” och tänker att jag missat något prov, vänligen VÄNLIGEN lämna en kommentar. (och Nej, gravid är jag inte heller)

Börjar bli väldigt, VÄLDIGT less. Jag vill få tillbaka min energi.

Tror allt jag hoppar det där riktiga jävla psykbrytet och äter ifatt den senaste månaden. Psykbryt är inte min grej.

2 reaktioner till “Jag kanske skulle ta och unna mig ett riktigt jävla psykbryt…

    1. Då drar jag direkt av ett positivt jävla psykbryt, kommer nog kunna liknas med någon form av frigörande dans 👍🏼👍🏼👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s