Plyschkostym och Under Armour sport mask. Kan det bli bättre? Knappast. Firar av det hela med en lungröntgen imorgon. Min feber sen den 18 december vägrar ge med sig. 2 negativa covidtest och 22 blodprover som är ok… Den såg ni inte komma: Jag i plyschkostym 👍🏼

Min vanliga temp ligger på 36,1 så vid 38,2 pratar jag med tapeten…. Eloge till Vårdcentralen Stureplan som tagit tag i allt blixtsnabbt ⭐️⭐️⭐️

Blev rekommenderad Under Armour.’s ansiktsmask. Beställde och kan inget annat i dessa tider än att instämma: Beställ deras Sportsmask! En Rolls royce!

Idag skulle man ju kunna tro att jag har en reklam blogg, först vårdcentral och sen Under Armour – avslutningsvis, Dagens guldkant vill jag då promota Min mamma ❤️

Det är lätt att tycka om min mamma. Se bara min för-födelsedagspresent som kom med posten idag. Informerade genast en av mina väninnor ”På söndag får du representera min mamma (Du behöver inte ha nytvättat hår)👍🏼”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s