Tidigare idag…. Mitt nummer i turordningen och jag går fram till killen bakom kundservicedisken. ”Du ser nog vad som är mitt problem” sa jag. ”Jag såg det direkt sa han”… Huxflux var det tre personer till bakom kundservicedisken med stora ögon.

”Du måste ha kvitto” sa IKEA och gav mig en lektion i ”Hur man vattnar en kaktus”…att jag just fyllt 48 år, är uppvuxen med kaktusar och vet hur man sköter dom – det spelade ingen roll. Kvitto! ”Jaha, men då får ni väl ta kaktusen och ge den till någon ni inte tycker om” sa jag och gick utan kaktus 👍🏼

Jag tycker faktiskt det var lite dåligt att jag inte ens blev bjuden på en korv… kaktusen var ju inte precis gratis…

Kaktusen har mått hur bra som helst, sen huxflux i helgen så slokade del efter del totalt… VAD HÄNDE i helgen tänker jag.

Den saknas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s