Först och främst: En stor eloge till sjukvården! Jag hann knappt lämna gårdagens läkarbesök, förens det ringde från den remiss läkaren just hade skickat iväg och en tid bokades till idag på morgonen. Det hann inte ens gå 18 timmar mellan de två olika besöken. Sjukvården får nog ta en hel del gnäll, personligen tror jag det ligger en liten del i det faktum att det är enkelt att gnälla om man själv inte riktigt vågar sig på en ordentlig undersökning. Sjukhus är ju inget som hamnar under kategorin Underhållande. (Med referens till den tesen, så skulle det med andra ord vara väldigt enkelt för mig att gnälla på… Tandvården)

Följetången fortsätter… ”Jakten på feber-orsaken”. Idag var jag på en hjärtundersökning. Undersökningen gick prima. Läkaren kunde inte se något direkt avvikande och jag slog nytt personbästa i att hålla andan. Ujjayi andning är👌🏼! Nu inväntar jag svaren som kommer om 7 dagar. Läkaren avrådde mig dock att under den närmaste veckan utföra någon form av hemma Yin yoga, insåg att där uppstår det ett problem… (Förlåt känsliga läsare) men jag anstränger mig mer och får en högre puls när jag (rebus) [🚽+💩] . Oj oj oj La La La.

Dagens chock, ja den fick väl min dotter när hon såg bilden… ÄR DU GRAVID???

Dottern mår efter omständigheterna också hon bra. Hm. Hur hög puls får man av Skratt?

Nu blir det att ta det lite piano. Mitt val med min läkare är här All in med ”uteslutningsmetoden”. Hittills 40 stycken blodprover och lungröntgen, vilka var superba

2 reaktioner till “Följetången fortsätter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s