Alltså, jag har nog inte varit så här pirrig sen jag var liten en dag före dopparedagen. Jag smög då upp och tjuvöppnade en av mina julklappar. Där låg DOCKAN som jag verkligen hade önskat mig… Väl på julafton, ja då hade jag så dåligt samvete att jag tittade inte ens på dockan och det hela slutade med att mamma gick och lämnade tillbaka dockan i butiken… Men men, det var då för minst 45 år sedan. Nu är nu, och jag är pirrig, …vilket onekligen ger sömnsvårigheter….

Nedräkningen börjar väldigt snart och jag släpper här en Poff

http://lunchmedgigoxo.wordpress.com/

Följ, bara följ.

I samarbete med Gigoxo AB. Lägg det på minnet Gigoxo AB, fast jag lär ju publicera något som påminner er. Att jag inte gjort detta tidigare!! ?? Fast, då hade jag ju gått miste om erfarenhet. Det finns en mening med allt.

Medans jag ändå är uppe i mitt pirr kan jag lika gärna dela med mig av det smartdrag som min 2 månader äldre kusin kom på – för isch 42 år sedan…

Vår släkt skulle klart kunna starta ”Rent a Family”, vi har ALLT. När vi var små så hade våra föräldrar ett mycket stort problem.

De gånger det skulle komma gäster, så sågs det till att det låg 20 bullar i frysen om det skulle komma 20 gäster. Dessa påsar nallades det ju då ifrån, varpå vi fick det sagt ”Ni måste prata med oss och fråga om det är Ok att ta en bulle”

Lösningen var helt briljant!

Nu klockan 02:05, 48 år gammal sitter jag klarvaken. Då, 5 år gammal var jag extremt morgonpigg. Lösningen blev helt sonika att vi gick in i sovrummet, satte oss bredvid mamma som låg och sov gott. Lyfte upp hennes ena ögonlock och frågade ”Får jag ta en bulle?” Mamma mumlade något och jag gick och tog mig en bulle. Sen blev det liv… ”Men vad var det jag sa”… då svarade man bara ”Men du tittade på mig och sa Ja” 👍🏼 Clever!

Nu, 2021 är fokus Kompetens och vi hoppar helt bullar och alla mellanhänder där emellan. Briljant även 2021!

Snart, snart, snart !! !!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s