Alltså. Efter två dygn med mina två barnbarn, inklusive hund och min dotter är jag så lyrisk att jag idag trodde jag skulle hämta barn på förskola… Premiären av Övernattning av båda prinsessorna hemma hos farmor och föräldrarna fick sova ifatt… Farmor, ja hon fick skissa sovplats…

Från hundbajspåsar, lekplats, lekar, fniss, tårar, kojor, leksakskök, blöjor, kärlek, pannkakor med mera var dagens ingredienser Policy, Code of conduct, Process, Branscher samt Vad är Gig & Varför Gig.

Lite homestyling har även hunnits med. Wall of soul. I’m a lucky bastard. Får väl hybris när paketet med extra nypor kommer 💫💫💫💫💫 Jag gick loss med tejp fram tills dess. En ska, dessvärre bort. Eller snarare, bytas ut.

Färgen av en själ lyser starkast i motvind. Motvind, är även det som får drakar att lyfta. Tror man annat får man nog tänka om. Det enda positiva med medvind är väl om man befinner sig på sista etappen i ett marathonlopp. Så tänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s