Dagen till ära slog jag till med en publiceringspublik, en hel orkester 🥳🎺💫🎙🥁👌🏼

En helg med min klan, där dottern kom på finbesök och det sträck sågs serie… enligt tradition somnade jag några minuter in i det första avsnittet. Vaknade sen till och försöker vara helt insatt i vad som hänt… Att se serie med mig måste verkligen vara en upplevelse… Igår klev vi in i studion, dagen till ära med egen fotograf

Oj vad det händer saker nu, första avtalet är i hamn 🥂 och hemsidan är väldigt snart helt fullständig

Ikväll har jag en dejt med Almi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s