Alltså, hur svårt ska det vara? En lördagkväll med RSS… Som i ett simsalabim finns vår podcast på iTunes Podcaster. Bara en liten sak som saknas. AVSNITTEN. Där & då höll jag ett tag på att bli korthårig, tursamt fick jag trevlig support från WordPress som instämde fullständigt med mig att detta kändes löjligt märkligt.

Fortsättning följer om några timmar. Då är jag ju sysselsatt i väntan på ett SSL-certifikat 👍🏼 För att göra allting själva med denna podcast, klappar vi oss på axeln. I torsdags kom vi underfund över att vi faktiskt har en PODCAST-DATOR och kastade micken. Och resultatet? Klart det bästa hittills, bortsätt från vår härliga truddilutt. Men det vore ju väldigt märkligt om vi direkt skulle vara proffs 😱

Om ni inte redan har lyssnat?

http://www.soundcloud.com/lunch-med-gigoxo

På måndag spelas det in igen. Tisdagens ämne: Att arbeta på distans, sen ska mitt första avtal som ambulerande tjänsteman signas. Galet glad och än gladare är jag. Because you can! Visst har det varit många långa dagar, men vad gör väl det.

… 8 timmar senare: 1-0 MIG 👊🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s