Vilken helg det blev för en farmor ❤️ Från en morgon med Prussiluskan och en vilt galopperande Pippi, till en kväll i diskussioner på djupet. Vad vore väl livet utan kontraster?

och ett glas cava, är och förbli alltid Ett glas cava.

Rik är jag som har de människor jag har runt omkring mig. Vänskap är ett vackert ansvar. Ett hav av ämnen sköljdes igenom där ett av alla ämnen var lite tyngre än de övriga. Oavsett om man har ett högt tak, eller ett lågt golv spelar det ibland ingen roll. Till slut är ens limit nådd och man kommer till frågan ”Är det värt det”? I de flesta fall har man nog sen länge varit medveten över svaret och det kommer inte direkt som en nyhet – man har liksom bara inte riktigt accepterat det. Sakta kryper det nästan in under huden. Då är det hög tid att sätta stopp.

Konsten att kunna att precisera ett problem och vara ärlig v/s Projektion. Vad är ställningen där i denna upp- och nervända omvärld vi befinner oss i? Eller är det enkelt att just skylla på pandemin? Konsten att, för sig själv kunna erkänna ens svagheter. Att först och främst vara lyhörd mot sig själv. Det är, för mig lika mycket mod som det är styrka.

Tankarna och samtalsämnen hade under kvällen både mindre djup och djup, något som ingår i ingredienserna till Välmående.

En liten Sneak peak i gemener… Vilken känsloresa podcastens första avsnitt har varit. Lyrisk och eufori och en energi som omöjligt går att sätt ord på, Men samtidigt har det även tagit energi.

Måndagens inspelning, ja då kastar vi all planering och bara jiddrar och kanske spårar ur. Vissa skulle nog kalla det för boost 🙂 Ni lär känna oss, sen vill ju även vi på podcasten lära känna er.

Let’s build something together – because we can.

Jag borde verkligen sova. Tacksamhet, är verkligen något som inte gör en trött ❤️ Whole heart och god natt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s