Lagom rastlös, i väntan på en inkommande dotter började jag igår surfa runt och kolla lite utehyllor. Plötsligt fann jag Den! Lagerstatus i norrort: Slut, typiskt. Ringde två samtal: Lagerstatus söderort👍🏼och till en väninna på söder, sen tog det inte lång stund innan jag plockade upp henne och vi begav oss söder om söder. Det gick så snabbt att jag knappt hann att klä på mig.

Andra helgen i rad som denna duett besöker IKEA, lika underhållande denna gång. Vi titulerar oss nu Proffs och avancerade upp med att även besöka både Popup-butik och hitta vägen till varuutlämningsställe. Den där utehyllan var onekligen hiskligt populär.

Självfallet blev min bil rätt fullpackad även detta besök…

Självfallet missade vi avfarten till Södermalm, men vad gjorde väl det när vi gick igenom en gammal Disco-spellista. Beslutet togs i Årstatunneln: Det får bli en disco-fest i sommar🤟🏼🕺🏻

Nu är jag redo!!!! Kryddväxter kom, bara kom!

Sen blev det en snurrebullekväll av bästa sorten, då min dotter kom på besök i några dagar för mamma-häng ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s