Tänkte skriva en liten dikt om vårkänslor… Tänkte om. Det får bli en bok i höst 👍🏼 …självfallet mötte jag både människor i t-shirt och i shorts. Vem vet, dom kanske just nu sitter och skriver en vårdikt.

Annars var idag en stor dag. Jag hade blå jeans 😳 Vilket inte sker särskilt ofta… tre gånger på 10 år, än märkligare är ju att jag i min garderob har 17 st par. Ett annat scenario råkade en väninna ut för när hon tidigare idag klev in i provrummet med en knytklänning. Expediten frågade sedan ”Hur går det? Sitter den bra”. Draperiet åkte åt sidan och expediten föll ut i skratt… hon gick inte ut ur butiken med klänningen i en påse 😅 Väninnan har inga som helst problem med blå jeans, så jag tröstade henne med att hon kan få låna ett gäng av mig 👍🏼

Sen klev jag in i garderoben, dagen till ära uppknäppt och kände lycka över att min rumpa inte är bredare än 40 cm. Hårt att vara poddare

Allt för konsten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s