Älskar dig mamma💞

Fick i morse ett sms från min dotter som fick hjärtat att bulta utanför kroppen, bland annat var hon tacksam för allt jag gör för henne och för att jag alltid stöttar henne efter vi tjafsat om saken 🙈😂😇🤣😉

Love you Big up, ”så” ❤️❤️❤️❤️❤️

Ett litet issues bara… Min mamma fick för en herrans massa år sen en fin cykel i morsdagspresent av min bror och mig. Den har liksom kompenserade upp dagen, där vi under 26 år fått en morsdagshälsning från mamma där hon tackade för cyleln. Så bra cykel var det. Sen blev mamma med elcykel och morsdagspresenten står nu parkerad hemma hos sonen. Jag får helt enkelt göra ett besök under dagen och ta ett ärevarv 👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s