Iförd bikini, shorts, linne och tofflor låste jag dörren igår förmiddag och begav mig ut till mina badbrudar till barnbarn ❤️

Förutom bad, glass, street art, sparkcyklar och cyklande gjorde jag även en insats för allmänningen och hann med lite terapi 👍🏼

Där mellan de raka raderna slogs jag av tanken om jag skulle prova att ta min el-bil till Östergötland. Beslutet fattades, nu skulle överaskningspatrullen ut på tur!

I bikini, shorts och linne och med laddning 78% startade jag sträckan 17,5 mil. Pitstop i Sillekrok, medans bilen laddades slog jag ihjäl tiden liggandes i en gunga med en cappuccino i strålande solsken. Objektet som skulle överraskas fyllde 50 förra helgen och hade inte den blekaste aning om att jag var påväg, där en karatefylla nog är vad vi båda borde behöva med tillhörande fnitter och prat.

Anlände Norrköping med 24 km tillgodo, vad hände sen?

Jo, överaskningspanelen failade totalt, objektet satt ute på balkongen och hörde varken dörrknack eller telefonsignal. Tursamt låg E.On laddningsstation 300 meter därifrån. I och med min oanmälda visit hade jag självfallet en rescue-plan : Min dotter. Styrde bilen mot henne för häng.

Lyckades synka den nyblivna jubilaren, drog på mig lånad plyschdräkt av dottern och begav mig åter igen in till centrala Norrköping. Överaskningspatrullen failade totalt. Onekligen rådde det där läggdags klockan 23, även på en lördag. Drog en kaffe och åkte hem till dottern igen. Ja ja.

Idag blir det nationaldagsbrunch hemma hos min mamma i värmebölja utan dess like 🇸🇪

Vänder sedan, fortfarande i bikini shorts och linne och med 100% laddning upp mot Stockholm igen, med ett klart konstaterande: Farväl Norrköping, det kommer nog ta ett tag tills jag besöker staden igen.

Ikväll blir det spännande, bikinin kanske har växt fast 🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s