Under veckan föddes ännu ett reklam-barnbarn❤️ Jag titulerar mig nu 3-barnsfarmor… måste erkänna, en något trött sådan

Magi tar på krafterna och kaos bor ju granne med gud ❤️

I väntan på tillträde till nya huset och en förlossning flyttade sonen och hans kompani in i mitt hem… 3 vuxna, en 2-åring, en 5-åring, en labrador och en kombivagn. Tio dagar på 50 kvm. I helgen smällde jag av ett för-kalas för den kommande 6-åringen och sen gick vattnet. Jag har så mycket energi under huden att det, i över en vecka har prillat under huden.

Min lott blev sova i soffan, inkl 13 kg tyngdtäcke, så jag ligger still där jag ligger… när jag väl lägger mig.

Hon är så söt att man spricker, gång på gång på gång ❤️ Magi i obeskrivlig världsklass

Jag! Tre barnsfarmor. Det ni!

Ockuperat sovrum ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s