Perukerna slopades under gårdagen. Igår var det party och idag, idag mår jag som jag förtjänar.

Vilken helg, den hade allt Allt. Värmeyoga och återseende av en fin vän. Party hemma hos väninna, god mat, dryck och striptess där gästerna lurades och trodde det var ett medium skulle dyka upp… hm. Vem vet, kanske just det som hände. Dagen av idag, en söndag med dottern, en söndag som kommer avslutas med att jag har båda mina barn under mitt tak 🥰

Inför morgondagen med sevettdukning och sånt har jag även hunnit att göra mig till lite sådär igen, Masoor dal👌🏼Min fina kollega kommer att bli mätt.

2 reaktioner till “Helg med H…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s