Vaknade imorse med ett och annat planerat som snabbt ströks totalt. Idag dämpade jag Längt och träffade mina tre barnbarn ❤️

Inte alla som en söndag åker till IKEA i Gävle och köper ett par tofflor för 20 kronor… (kanske till och med ett DEFINITIVT INTE om man även bor 1,1 kilometer från ett ”eget” IKEA) …men vad gör man inte för sina barnbarn ❤️

Starten av dagens projekt blev: Ladda upp min el-bil. 100% blev 28 mil, kändes säkert. Färdmål: 17 mil 👍🏼 . .. … …. det måste onekligen blåst rejält i förmiddags på E4:an. 10 mil blåste visst bort och parkerade 1,5 timme med 2,4 mil 😳

Parkering vid laddstolpe… vilket fyra timmar senare hade gett TIO (10) mil. Vinkade farväl till gosedjur och barnbarn. Sen var det jag som hängde på Mc Donalds i 45 minuter och körde sen iväg med en härlig uppladdning.

VAD händer efter Uppsala? Jo, E4:an blir på grund av olycka helt avstängd. Spännande.

Knivsta en söndagkväll 👍🏼 En totalt avstängd E4, innebar ju: Ladda el-bil: 0,3 kWh på en kvart. Jag jublade. Men det är det värt, jag hade fått pussa på mina barnbarn ❤️ och (!) jag har ju faktiskt aldrig tidigare varit i Knivsta.

Nu har jag det och såg med spänning fram emot en helt ny variant av hemresa.

PIT STOP man helst hade velat slippa… men vad gör man inte för (!) 50 kW? Knivsta v/s Upplands Väsby 0-1.

En söndag i guldkant. Hemresan som skulle tagit 1,5 timme, den tog istället 5 timmar. Väl hemma, ja då blev det egen-disco när det är som bäst!

Från ”Egen-disco” till ”Ute-disco-när det begav-sig”

Dottern ringde nyss och sa: Jag kommer imorgon.

Alltså. Somnar med en soul on fire 💫💫💫 …och får väl låtsas att jag (tidsmässigt) åkte hem från Göteborg 👍🏼

3 reaktioner till “Farmor åker ut på tur…

  1. Ett av el-bilens bidrag, för utom det uppenbara – klimatvinsten, är att erbjuda lite ”vardags-edge”! Nu verkar ju det där kanske vara lite väl mycket vardags-edge för min smak men … vad går upp mot lite äventyr!!! 🙂

    1. Blev lite små svettigt vid mitt premiär besök i Knivsta…0,3 kW på 15 minuter var klart iver-my-edge. Varför ens ha stolpar kan man ju tänka… Hann se två olika scenarion: Övernatta på ICA, samt Ställa bilen och ta en Uber hem. Min hemlängtan vid 21:30 var rätt brutal😅

      1. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 hHahhaahhaha, starten har gått av stapeln! Laddade el-bilen i 6 timmar och valde sedan: Sj AB. VAD gör man inte för att locka håret och dricka cava? Denna lördag kan vad som helst hända… och de som tror jag är i skogen för kantareller, de får tro det.

        ”Jag skulle bara ladda bilen”…. Hm. ”Vem lämnar inte en full laddad bil”…. Förbered dig på video inkl. Vakt 😂😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s