Sonen fyllde i veckan 30 år. Innehållet har minst sagt varit rikt. Mål, erfarenheter, lärdom, tillfälligheter, kärlek. Som att åka slalom mellan milstolpar där lyckan tog emot i mål och där backarna aldrig tar slut. Det känns inte alls länge sedan som han låg och somnade på aerobicsmattan medans jag körde en klass.

Vilka dagar, firande på den stora dagen – vilket startade med ett teknisk jobb i 😳 Strängnäs och upp på studs kl 05. Ingen frukost på sängen där, (det tackar vi väl för) Cred till jubilaren.

Sen lyckades vi överraska honom rejält med en fest hemma hos syrran nere i Östergötland… ”Vilken tillfällighet att syrran befann sig på Mc Donald’s” tyckte Victor… en kvart senare satt han i en barberarstol och hade inte den blekaste aning om att vi befann oss 10 sec ifrån Mc Donald’s.

Vilken fredag… hämta hyrbil. Min e-bil innebar att jag skulle behöva ett rejält stopp i Sillekrog och det hade jag inte riktigt tid med… Packa in uppblåsbara sängar, lounge möbel och bord till dottern och resväska. Blixtsnabbt ner till Östergötland. Hämta dotterns nyckel. Handla tillbehör till kycklingkebaben, in på Bolaget… hem till dottern. Blåsa ballonger. DET TAR TID att blåsa ballonger. Möta upp pappan och dottern. Smyga. Lämna barnbarn och svärdotter och bära upp all deras packning… Mitt i allt ringer hotellet där jag bokat sviten en natt som överraskning: Ett fönster hade ramlat ut. Sviten var stängd. Bröt ihop och sa Lös det. Det är fredag, det kryllar av hantverkare i Norrköping som vill arbeta. Hotellet ringde senare tillbaka: Fönster lagat ”Det var ju som du sa”, dom ville arbeta. Jo, sa jag.

Sen var det dax för logistik Bilparkering. Hyrbil på dygnsparkering och sonens skulle bort till garaget vid hotellet. Där emellan skulle kebabkött och sås hämtas från Sveriges bästa Istanbul Kebab. Jag tog helt enkelt sonens Tesla X och parkerade mitt utanför ingången till Spiralens köpcentrum. Vinkade till en väktare som kände igen mig ”Hej, länge sen, det vankas 30 års baluns” sa jag. ”Jag håller koll på bilen, kul att se dig” sa han. Sen! In i ett litet miniatyr garage och parkera en Tesla X med en dotter som cruisade omkring med en helt ny storebror med ögonbindel… snabbt in i min följebil och mot dotterns hem.

Vi lyckades totalt att överraska sonen, värst var att inte få honom ta en drop-in klipptid, eller raka sig. Svärdottern löste det med att säga att han borde prova att spara ut till långt (sonen måste ha trott hon blivit galen) Jag själv fick akut rygglåsning och panik värk när han hemma var påväg att leta reda på rakapparat… lyckades till och med få in honom och prova ut en ny kostym med skjorta och skärp… HUR lyckades vi? Vi bara lyckas, så är det med det mesta 😊

Lördag/Söndag blev det föräldrafritt och vi slängde ner pappan och mamman i en jacuzzi.

Sen gjorde vi det mesta man hinner med och lite till med tre stycken barn. Sömn? Den hamnade med minuskontot och logistiken fick under kvällen och natten ett cirkulerande flöde. I morse var vi alla vid liv 👍🏼

Läste i dagarna en text som gick lite rakt in. Vi gör alla våra val och vägar i livet. Vad man äger, eller inte äger, vad man har eller inte har. Rikedom. Undra hur många det är som går omkring och mår dåligt, när dom egentligen har det väldigt bra? All denna satans jämförelse. Rätt banalt tycker jag. Rikedom för mig går inte att köpa. Rikedom av kärlek från ens barn, barnbarn, syskon, och närstående vänner, att må bra i själ och hjärta – That’s what’s matter ❤ En enormt svårslagen dignitet, inte alla förunnat. Man kan varken styra eller köpa sig vissa typer av riktig lyx. Att den delen är något som ingår i mitt liv, det har jag en stor tacksam för.

Jag må ha ett ryggont som gör jävulskt ont, jag må ha väldigt lite sömn på det kontot de senaste 9 dagarna. Men vad gör väl det? Soul on fire ❤️

Ett gigantiskt stort Tack till min dotter som öppnade upp sitt nya fina hem för överraskningsfest för storebror. All respekt, jag vet vad hennes hem betyder för henne ❤️

Nu ska det sovas.

Vilka dagar det varit, inte bara under de närmaste som varit, utan alla de 30 åren. Helt fantastiska ❤️ Älskade unge. Rörd och stolt är jag. Så mycket kärlek, sociala koder som sköt i höjden redan som skitunge, upplevelser och erfarenheter.

Bästa Victor ❤️ Jag säger som mormor Inga, ett liv ska fyllas med liv och man ska ha roligt.

Tördimördi och godnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s