Tidigt i fredags förmiddags hämtade jag upp min mamma på centralen, sen blev det en helg i kaliber och kvalitet. Senast hon var här var mitt hem ockuperat av madrasser och barnbarn. Den här gången var det bara hon & jag.

Min mamma. Vilken helg 💫 Trodde första besöket skulle bli Svensk tenn. Nejdå. Dormy var platsen som det styrdes till och jag tror allt att vi har provat varenda golfsko som finns ute i handeln. God mat, grillning, gardiner, shopping, vin, växter, förvaring. Vi hann med en hel del mellan vi relaxade, skrattade så vädret släpptes och pratade ämnen under en 49 års period ❤️

Tursamt att hon vaknar alert klockan 06.00, annars hade det nog blivit körigt 😅🥰💯🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s