Jo men tjena. För några veckor sedan, efter mina barnbarn varit här på besök fick jag känning av förkylning. När sen min allergi blossade upp inklusive svullen lymfkörtel, något som inte skett på 20 år begrep jag att något klart var i obalans. HiBiSCRUB och kortisonsalva inhandlades… Förkylningen vägrade dock ge med sig och gick åt det helt motsatta hållet. Fick inse mig besegrad och avstå träning. Gick och köpte en hel kartong med Covid-test med en bruksanvisning som var större än min tvättmaskin… Inte hjälpte väl det.

Negativt resultat var gång och huvudet kändes som om det ville sprängas. Huxflux en febertopp i söndags, som i och för sig försvann lika snabbt som den kom, Vändningen kom när väninna började prata Bihålor. Bildgogglade och såg: Mig själv. Märkligt att jag envisades med mig själv så länge med att inte ringa till min vårdcentral. Igår blev det videomöte med läkaren och sen var det jag som hämtade ut Kåvepenin. Redan inom 12 timmar var jag som en ny människa. Jag ❤️ Kåvepenin.

Så här roligt kan man ju ha det… och roligare skulle det bli…

Ni som klagar för mindre, lägg ner direkt säger jag och håll käften. Tursamt är ju mitt luktsinne är satt urfunktion och inte alls 100. Jodå, det som sen hände var att badrumsgolvet översvämmades av massa avföring och annat tillbehör. Akutsamtal till Bravida jouren, svaret på frågan vem som skulle debiteras hade dom inte. Men jag betalar det gärna gladeligen. Efter detta kan det ju liksom bara bli bättre🖕🏼Vilken underbar lördag. Gull-i-gull och en tankeställare om någon nu känner sig träffad och kränkt. 👍🏼
Fr o m Måndag säljer jag billig gödsel i topp klass!

Den mycket trevliga Bravida-killen ville kallprata lite och frågade ”Hur står det till annars?” Lite svårt att svara på, när man legat på badrumsgolvet och fyllt fyra påsar med avföring från andra personer, men det är rätt fint svarade jag och frågade om han hade valt sitt yrke under pistolhot. Fler avloppssprängpistoler åt folket säger jag👍🏼

Lyckans fröjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s