Märkligt det där med Semestertider. Personligen gillar jag kontraster, det fyller liksom livet – men här kan man verkligen snacka svart eller vitt.

Vissa verkar släppa allt, medans andra verkar ha det så upp-tjåkat att man undrar om de ens är närvarande. Lite märkligt. Det är nog väldigt många som hittar på lite svar när frågan kommer ”Vad är planerna?”… Eller de som anser de verkligen har haft en späckad agenda fast de egentligen inte gjort ett endaste dugg… Märkligt som sagt.

Jag själv har under denna epok haft ett uppehåll i min träning. Anledningen? Två faktorer: En bihåleinflammation och den andra faktorn: Ingen inspiration. Noll.

Väl medveten över att jag inte besökt en värmesal på två månader tog jag igår mig själv i kragen. 75 minuter Yin yoga, i en sal där det inte var några som helst problem med värmeaggregatet 😳

Om man kan få träningsvärk av att ligga ner på ett golv och hålla olika positioner i 3 minuter? DEFINITIVT. Vaknade imorse och hade så ont i kroppen att jag först trodde jag blivit sjuk 🙈💪🏼👊🏼

Känner mig brutalt starkt, det är vad jag idag låtsas 👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s