För 20 år sedan var jag Storleksmodell på HM, det ni! Strl 36 det var Jag. Idag, 20 år senare konstaterar jag att jag måste ha krymt.

VAD har hänt med dagens storlekar på en del kläder?

Storlek 34 och jag ska uppenbarligen ha en byst i storlek 44. Minst…. eller kanske en vadderad bh som fyller ut så pass att jag inte kan vinkla ner hakan för något är i vägen…

Fail säger jag. Annars förövrigt var trasan rätt snygg.

Vägen mot att jag inhandlar ett klädesplagg i blå ton… Jag kämpar vidare. Reality bites.

2 reaktioner till “Jag har krympt…

  1. Tycker det verkar gälla både det ena och det andra klädesplagget idag. Jag blir inte klok på storlekar för nått har hänt. I skor kan samma fot variera mellan 42 till 45 (trodde jag hade 42).
    Men när jag storstädade i garderoben uppdagades något intressant. Jag hittade tre gamla skjortor i storlek L 😀 tänkte att oj jag är ju en XL men dom passade precis lika bra som en XL. Blev nyfiken och kollade. Jodå, L modellen var faktiskt lite lite större än XL och vid något tillfälle har jag också köpt en XXL och den var också i samma storlek som min gamla L-skjorta. Det verkar som om att alla tre storlekarna är samma storlek 😂 … fast inte jämnt utan bara ibland 😂

    1. Något skumt är det. Fascinerade att ett och samma plagg kan ha två storlekar hästlängder ifrån varandra. Eller stryk Fascinerande och byt ut det till orden Satans irriterande👍🏼 Märkligt.
      L/XL/XXL vilka valmöjligheter av valet för ”Karaktären för idag” 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s