Snön faller och jag med den…

 Så var glada julen slut. Dan före dopparedan och dan före den tillbringades i horisontalt läge med feber och snuva, att jag på julafton befann mig lodrätt ståendes på Sthlm central tackar jag gin och tonic och NN som skjutsade dit mig – föreställningen kunde börja och jag gick vidare i castingen till årets viktigaste roll: Tomten!

  
Julen 2015 var klart innehållsrik och skulle nog göra sig bra på film… Minnen, fem generationer, möten, människor, finaste människorna, mat, fyllda glas, presentsnören, blöjbyten, Carolina Gynning koppar, tur till Vingåker outlet, biobesök, infra röd bastu, känslor, skratt, lite gråt, glädje, omtankar, tankar, kärlek och en liten skvätt en jävla jul och även lite dramatik, där bland annat en Jetson fåtölj lyckades göras rätt ordentligt oanvändbar på ett tag och där mitt barnbarn fick ett nyanlänt flyktingbarn från Valdemarsvik 


…Memory lane under juldagen med dottern, där jag berättade historier från de platser i den lilla staden jag bott på

 

 

Stor tacksamhet till mitt favorit ex och hans sambos enorma gästfrihet – han leder förövrigt, mer än tredubbelt ligan ”Antal boenden”…och till de människor jag hann möta som visade mig hur jag aldrig någonsin kommer uppföra mig, även om ni verkligen förundrar mig ger ni mig värderingar som skjuter högre än taket – till er vill jag också säga Tack. 

One the one’s ❣  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: