Sju dagar Paradsport…

Nu kanske ni undrar vad Paradsport är för något, jo det kan jag tala om för er! Det är när man inte gör så mycket mer än äter och dricker gott, sover och äter lite mer. Man tillbringar en hel del tid i en soffa – både i vaket tillstånd och sovandes. Man somnar om, klämmer i sig lite mer – typ en halv Aladin ask på kort tid, andas lite och äter upp favoriterna i andra lagret. Man sover lite till, vaknar och äter lite till, dricker likörer (Barcardi och julmust fungerar också) och om man råkat boka något av ansträngning, så ser man till att boka av det. Man somnar om, äter igen – där varmrätten kan skippas och man går direkt på efterrätten, den gärna i ”bufféform”, somnar om. Vaknar och värmer på varmrätten. Sen börjar man om från början. Det är Paradsport! 

OM paradsport skulle vara en OS-gren skulle jag lätt ta medalj! Nästa tre kilo upp på en vecka!  #applåder

  
Phew. Alla dessa artiklar om dieter och ”Så går du ner i vikt” –  vet inte hur många år jag väntat på artikeln ”Så går du upp i vikt”, har nog snart 20 års jubileum av väntan… jag lär nog få fortsätta vänta, eller kanske rent av skriva den själv.

Idag fick det vara slut på Paradsportande och jag pallrade mig iväg till Sats för ett fys pass så pass att när jag var klar gick helt fel och hamnade inne på herrarnas, för att sen kliva ut med skoskydden på  – en snabb parering på trottoaren av isbana och trodde jag hamnat på ett Slade-pass…

Med båda lårbenshalsarna i behåll gick jag sakta hemåt. Backa bandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: