Emma 4.4

Om ni tycker jag ser annorlunda ut så fyllde jag i veckan 44. För kvällen iförd tåg-frisyr och just hemkommen från Malung.


Att summera min 44 års dag gör sig nog bäst i bokformat… Här kommer baksidestexten: Hon väcks kl 04:30 av telefonen, det är hennes golfspelande mamma som ringer från Portugal… 06:20 Yoga frukost, 06:45 Yoga. 08:30 Mingel med nöjda deltagare på Förhandlingsteknik… Lunch på Brillo… Mot centralen och tåg mot Mora. Sätter budget på rälsen. Missar bussen till Malung med tre minuter. Ringer taxibolaget. Ont om taxibilar i Mora. Får hänga på Shellmacken i två timmar för att invänta den förbeställda flygtaxi med advokaten som landar i det lilla planet. Lyssnar på dalmål, Volvo 240 och har det riktigt charmigt. Ser massa snö och konverserar med fascinerade människor och beslutar att jag inom snar framtid ska åka Vasaloppet. Når Malung och blir bjuden på en fantastisk lågtempererad älg rostbiff av en av Stockholms vassaste advokater – vad gör det om man missar en buss med tre minuter ❤

Idag var det hemfärd… Vaknar upp lagom förvirrad på tåget Mora-Borlänge. Pappan med sonen som suttit mittemot tittar på mig så där lite ”märkligt”, varpå jag kläcker ur mig ”Jag har väl inte snarkat!?”… ”Jo, en del” svarar killen FEM säten bort. ”Oj. Förlåt”, sa jag… Stäckam Borlänge-Stockholm var planen: HÅLLA SIG VAKEN… Mycket märkligt, jag som inte ens snarkar… Borta var verkligen fantastiskt, fast känslan där på refugen var rätt svårslagen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: