Magi…

1992. 

I år fyller sonen 25, får inte riktigt ihop den ekvationen, om Y är Jag. 

Så det lär bli en hel del 25 års balunsande under året, den första kom nu i helgen där jag och dottern fick den stora äran att vara barn- och hundvakt. 

Borde sova, borde verkligen sova. Risken är nog nämligen rätt så stor att NN kommer vakna vid en tidpunkt, när man helst inte alls vill se vad visarna på klockan står på… Nedanför mina fötter ligger en tungt sovande hund och jag känner mig totalt förhäxad utav magi – HUR ska jag kunna somna då? Asch. Lyxproblem ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: