Lördag. Lördag och en morgon där jag av någon orsak vaknade tvärpigg innan klockan blivit 08:00. Runt nio snåret var jag sen på väg mot ICA Folkungagatan för att köpa morgonjuice, mitt i steget kom jag sen ihåg högen av apelsiner och den juicepress som står längst in i ett köksskåp. Vände om, fotograferade en skylt istället och gick hem och diskade juicepress.

Tror allt att min macka måste ha sett så fantastiskt god ut, att Johan blev alldeles till sig…

…själv, själv blir jag alldeles till mig av Honom 😍

Ännu en morgonkvist i smak 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s