Okej. Det är med smått blandade känslor som jag med mungiporna i samma höjd som mina örsnibbar och i en viss förskräckelse bjuder er på denna.

Min underbara mamma har med jämna mellanrum, när jag (så där lagom celebert) fyllt år gett mig minnen från min barndom. Det har varit klippböcker med foton, skrivna lappar, sagor och teckningar, där jag blivit rörd till tårar, störtbölat och skrattat mig dubbelvikt.

Inför den stundande 45 års dagen kunde min mamma inte hålla sig och jag fick under helgen som var en kartong lagd i mitt knä med en liten titt av hennes ”förarbete”… Det första jag ser var då detta:

Käre värld. Jag var onekligen rätt arg på min pappa den där torsdagsmorgonen den 18 mars 1982.

Oj. Oj, jag tyckte visst att min pappa skulle flytta till Storängen (*Storängen, var från 1925 till 1993 den lilla stadens största arbetsplats och centrum för Östergötlands vård av utvecklingsstörda och kallades även ”Storängens sinneslösanstalt”)… Jag drog till med det största (!) av allt ”JAG skulle SLUTA mitt godislöfte” (!) 😱 Jag måste verkligen, VERKLIGEN ha menat allvar!

Så där lite i parentes, *med lätt harkling så här 36 år senare… Mitt tillägg, så där lite åt höger – det skyller jag på papegojan i fängelsehålan i Pippi Långstrump.

Man skulle ju kunna tro att min barndom kunde kvalificera sig till ”Worst-ever-Toppen”, så är inte fallet ❤️

Hårt att vara nio år och inte få cykla till skolan… onekligen.

Drygt två veckor kvar tills jag fyller 45 år. Hoppas jag hinner återhämta mig mentalt. Nu ska jag ringa min pappa och höra hur han mår 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s