Klockan 04.31

Igår var det 26 år sedan jag blev mamma, gårdagens födelsedagsfirande bestod av korvgrillning och skrapa båtbotten. En episk gårdag❤️

26 år. Jag får inte ihop det, som jag sa till min kollega Ellen när vi i fredags lunchade i Humlegården: ”Imorgon fyller sonen år, jag har lite svårt att greppa att han om fyra år fyller 40″… 40? svarade Ellen, du menar väl 30… Jag får verkligen inte ihop det.

Oavsett vad, eller vilka siffror – Det vackraste av det vackraste 🙏🏻 ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s