Med ett styck barnbarn plus en hund hamnade jag under gårdagskvällen på en lekplats… Här skulle det minsann gungas! Hm. HUR avbryter en farmor på bästa sätt ”Livets höjdpunkt”?! ….”Vi måste gå hem, farmor måste verkligen gå på toaletten”… och i ett vips så hoppades gungan ur och direkt hemåt (!) Väl hemma stormar Elma in i köket där 47 åringen firades och säger (i ren glädjeyttring) ”Farmor bajsade på sig” 🤣🤣🤣 Och jag som trodde jag var supersmart… Det var ju bara för farmorn att sätta sig och låtsas-bajsa och gå ut igen 🤣🤣🤣 Snacka om bortfintad! ❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s