Mitt i livet… eller vart det nu är som jag befinner mig.

En sak är iallafall tvärsäkert: Mitt fokus är att behålla mitt fokus. Jag vet min statistik, sen 2006 har jag haft tre stycken sjukdagar. Inga följdfrågor på det.

Oftast är det inte alls kompatibelt att leva med en alkoholist. Stundtals helt övermäktig. Jag kan omöjligt sätta ord på den enorma tacksamhet jag känner över de fantastiska människor – mina underbara vänner, som direkt fanns där och erbjöd mig sovplats när mitt liv fick packas ner i en resväska.

Den gångna veckan, jo tack ett klart besök i verkligheten. Det har arbetats och satt budget. Inom loppet av fyra minuter släckte jag under förra veckan branden ”Överbokad-utbildning-i-kurslokal-som-inte-räckte-till”.

Jag har träffat mitt barnbarn och studsat upp 05:10. Inte för att jag vill, utan för att jag måste. Det jag verkligen vill, är definitivt enormt långt ifrån det jag gör. Men jag har inget val. Min makt ligger ju främst av allt hos mig i hur jag väljer att må.

35 timmar (!) efter det att jag i förra veckan skickade in en klart högintressant intresseanmälan på en lägenhet, så var visningen gjord och hyresavtalet klart. Jag tänker inte fråga mig själv ”Hur lyckades jag” ??

JAG LYCKADES!

Om några dagar är det jag som drar av en premiär skit och blir den första att flytta in i en nyproduktion. Satte mig på tåget och åkte söder om söder för en helg med min dotter och min mamma ❤️ Jag köpte en Stalands soffa för 2 000 kronor. Tack P3.

Bitte Kai Rand och jag måndagshänger. Jag borde nog tvätta håret.

Det ska onekligen jävligt mycket till för att mitt val att tänka positivt och se lösningar skall rubbas. Jävligt mycket. Där jag rent av är förbannat stolt över mig själv.

Är väl medveten över att jag befinner mig i en press åt rätt många håll. Att jag inte alla dagar varit mitt vanliga ”Jag” – men hur kan en människa lyckas med det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s