HUR står det egentligen till med dagens restauranger? …säger jag som blev avhyst från East för att jag skrattade. Jag var helt enkelt för glad. En annan händelse av avhysning skedde under gårdagskvällen.

Bord bokat till 18:30. Fem personer besöker en Tapas bar på Kammakargatan. Mycket trevligt med mycket god mat och dryck. Plötsligt dyker servitör upp och den naturliga tanken från oss var ”Nu kommer menyn för dessert”. Kaffe och cognac är ju inte fel. Men så fel vi tänkte, det var notan på 3 000 kronor. Servitören informerar oss att vi hade onekligen suttit ”våra” två timmar och var nu tydligen klara. Restaurang Hybris borde nog tapetsera om med något serviceminded, samt även lära sig klockan: ”Sittningstid fram till 18:00 enligt:  2 timmar för 1-5 personer. Ytterligare en servitör dök sen upp, han var visst chefen. Efter citat från hans anställda: ”Du är inte mottaglig för det jag säger”. Chefen tog oss alla i hand, han tyckte nog att hans anställda var rätt pinsam, får vi hoppas och det hela blev ju bara än mer pinsamt. Vi gick och kommer då aldrig göra ett besök där igen.

Fortsättningen fick istället bli Takpark by Urban Deli. Sen var planen snabbvisit på Kappa och sen åka hem. Så blev det inte. I baren sitter en person. En spelutvecklare. Hans första fråga: ”Vet ni vem Mendokusaii är”. ”Jo, det är min son” svarade Henrik och sen kunde vi omöjligt göra något annat än att ramla in på Pub Anchor och kastade Horses Beck i golvet.

Idag mår vi precis som vi förtjänar. Borde kanske stämma Tapas baren för att jag mår lite för förträffligt.

Även hybris vindar avtar dem med. Pinsamt.

”2GD”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s