Färggladast-på-pendeln cruisade jag idag runt. Klev av vid fel perrong och missade en yoga klass.

I fredags låste instruktören dörren mitt framför min näsa och idag lyckades jag ta mig till helt fel anläggning. Fjärde dagen utan yoga, känner att jag snart blir en fara för allmänheten. Yogaträsket är ett bra träsk.

Minsfulness ”Borde-dammsuga”, ja det gick väl sisådär

Orten har i helgen även gjort vapen och jag konstaterade, dubbelvikt i ett gapskratt att någon borde bli bättre på att läsa bruksanvisningar. Förutom yogamatta, har jag från och med nu även en batong i handväskan👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s