Efter olyckan hamnade nog både jag själv, min kropp och min hjärna i chock. Min allergi mot pälsdjur, vilken blommar upp på fötter och handflata försvann direkt: Låg prioritet tänkte nog min kropp. Sju veckor utan linser och endast (ibland) använt läsglasögon, varken fått huvudvärk eller trötthet i ögonen: Låg prioritet tänker nog min kropp.

Det finns något som jag aldrig trodde jag någonsin skulle säga att jag skulle sakna, men som jag efter olyckan verkligen saknar och som min kropp nog också tänker som låg prioritet. Min menstruation. Från att ha kommit nästan på samma klockslag har jag nu ingen som helst aning om min cykel. Gick in på Apoteket och hittade detta. Smart tänkte jag.

Tursamt är jag helnöjd 2-barns farmor, något äldre än 30 och inga planer på att göra en Titiyo… Annars hade jag nog haft problem, det tog tre (!) stickor innan jag begrep hur man skulle göra 🙈

Ja, ja. Från ägglossningstest till hemma-fix. Idag hittade två födelsedagspresenter sin plats👌🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s