Alltså. Vilken fredag och än är den inte slut.

Mötte upp väninna för snygglunch. Högrevs bowl med kniv och gaffel på Art Bakery. Sen blev det virtuellt inne på NK. Snygglunch var ordet! Min väninna gick sen, strålandes tillbaka till sitt arbete och jag själv klev in på Sats.

90 minuter Vinyasa Flow, sen kom tårar av ren lycka under huden och instruktören kramades nästan ihjäl ❤️ 8 veckor sen jag senast gick på en Vinyasa med flöde, I DID IT👊🏼 Downward-Facing Dog fick bli Delfinen och Höftöppnare gjordes på knä, Half moon pose och krigarpositioner👌🏼Ingen belastning alls på högerhand. Alltså, känslan i min kropp är 💫💫💫 🙏🏻 Och! Hårsnodden, den fixade jag dit alldeles själv. Inga hinder 💪🏼 Jävligt stolt!

Karaktär in i betongen! Ha en underbar fredag, det tänker jag fortsätta med 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s