En rehab-karaktär rak in i betongen blir man även rätt less på, där min handskada självklart tar en del energi och ork, så hela gårdagen fick bli en Dejt-lördag. Efter en mysig förmiddag utan smärta, hade Henrik inte den blekaste aning om var vi skulle- mer än att klockan 13 då skulle vi lämna huset. Det var väldigt länge sedan jag besökte min favorit restaurang: Shanti Gossip. Det spelar ingen roll vad man äter där, allt smakar himmelskt. Gick förbi RUSTY ROSE skyltfönster och blev så förälskad att vi var tvungna att kliva in

Ett ”Pit-rehab-stop” gjordes på Scandic Malmen med skönt häng. Besökte även Lovestore, senaste besöket var via FaceTime när Henrik befann sig i Las Vegas, ”Otippat” sa expediten när vi kom fram till kassan, ”Jovars” sa vi: Ett armband och en Suger skull 😊

Lycklig även på en lördag ❤️ Team Vi ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s