Trots restriktionerna att inte resa bort i påsk, satte jag mig i bilen i måndags och åkte söder om Söder mot mitt karantänsboende nr 2. Sen mitt sista irl möte med rehab på SÖS den 13 mars har jag fryst ut Stockholm och trottoarerna runt radhuset byttes denna vecka ut mot kanalbank.

Blåbärsris och dumlekakorbak, löparrunda på kanalbank med Corona-avstånd där min mammas elcykel bestämde hastigheten. Kurt Cobain och ansiktsmask. När NN snart fyller 50, hittar man mycket underbart. Min mammas körkort från 1964, nu behöver ni inte fundera mer på varför jag är så söt. Tur att min mamma inte har samma frisyr nu, då skulle hon aldrig få på sig cykelhjälmen! ”Jag gör en Henrik”: Dottern hade köpt en ny jacka, som jag blev förälskad i. Dessvärre är den helt slutsåld… Innebär det att den nu är Min? 🤔 Lite arbetsträning, sen stod två grävlingar som slogs för underhållningen och höll oss vakna en hel natt… Igår, då målade vi påskägg

Idag ska jag träffa min mamma igen på avstånd, tror minsann det får bli ombytta roller idag: Barnet cyklar👍🏼

En liten reflektion… Bergstopparna i Himalaya syns till Punjab, det har de inte gjort på 30 år pga luftföroreningar. 3 veckors isolering så vaknar jorden och återhämtar sig.
Min reflektion över det? Var är Greta? Hm, det kanske var lite för positivt…🤔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s