40 år senare… När man känner lycka över att ha råkat ut för Anne-Marie på Astlinds👍🏼

Då, 1979 var jag livrädd för min scoutledare.

Status efter gårdagens tennis: Jorå. Träningsvärk rygg och vänster rumpa. Jag borde ha lagt mig på baslinjen och legat kvar där. Springa på nätboll är inte min grej 😅😳

13 reaktioner till “Alltid redo…

 1. 😂 lite kul ju, för jag känner igen det där. Träningsvärk i vänster rumpa men inte i höger man undrar liksom hur det går till i kroppen för man springer väl runt och spelar tennis med båda benen och hela kroppen?!? Spelade paddel och fick samma konstiga träningsvärk armen (höger inte så konstigt eftersom att jag är högerhänt) och sedan vänster rumpa och bara vänster. Det måste ju typ vara nån skum rörelse man gör

  1. haha, ja visst är det märkligt. Tursamt att det inte var badminton jag spelade: Då hade jag nog inte kunnat röra mig alls… hm… jag tror hjärnan får för sig att ens acceleration är bättre vänstersida, där av träningsvärken… nu hjälpte ju inte det mig det minsta😅😅

   1. … så om jag springer mer eller kanske bara med vänster borde jag bli lite snabbare då eller … är det så jag ska tänka 🤔

   2. Och det frågar du mig😳😳😳 Jag har just satt morgonalarmet och lagt en lapp vid sängen för att skriva upp vilket ben jag först sätter ner när jag kliver upp👍🏼ska bli spännande

 2. Jaha, 😳 fötter ska alltså ner först?? Skriver en lapp och hoppas jag kommer ihåg att läsa den innan jag går upp 😂 Vänster fot först då så det går fortare eftersom dagen börjar med lite paddel innan jobbet drar igång 🎾

  1. 👌🏼Personligen har jag gjort om min lapp till ett plakat, så det finns hopp.
   Fin brakstart där🎾

 3. Självklart, hur kan jag vara så dum, använda lapp, det är ju så 2019! Det är ju plakat man ska använda … **springer iväg och letar foamboard och stor tuschpenna**

   1. Så här i Coronatider… det kanske även finns någon hejarklack du kan hyra👍🏼

   2. Gissa om jag var förvånad i morse. What the …? Skyltar och hejarklack med pom poms och allt 🙂
    6:30 på ett gym med grym paddelmatch med tre av skolans idrottslärare det är typ då man inser att man lever … phu. Sa dom att det var ty Crossfit nästa fredag … får köra både hejaklack och skyltar då också

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s