Det finns nog inte en enda förnedringsdiktatur på planeten som inte skulle ta emot Försäkringskassan med öppna armar.

Instämmer fullständigt i att detta är: Obeskrivligt…. Det måste verkligen upplevas för att förstå hur illa det är! Förmodligen, likt extremt många andra människor trodde inte heller jag att det kunde vara så illa som man hade hört och läst, tills jag nu har haft med dem att göra. Att min sjukfrånvaro innan olyckan var totalt 4 dagar är jag extremt tacksam över.

En FK-favorit verkar vara att hota med att dra in sjukpenningen helt 👍🏼Kompletteringsbegäran från min läkare, ja det struntar man fullkomligt i 👏🏼👏🏼👏🏼 Riktigt vackert, de fortsätter väl att få provision vid Avslag 🤮🤮🤮
Man kan verkligen bli hel tokig över att detta får fortgå, men så är det väl när makten ska säkras till varje pris…

Ursäkta, men jag tror min handläggare på Försäkringskassan behöver få sig ett rejält jävla k*ull 👍🏼

2 reaktioner till “Förnedringsdiktatur stinker…

  1. Du får köra lite ”game on” och spela ett mörkt spel i skuggor och kulisser och underhandla lite med de som tillhandahåller sådan ”speciell mänsklig service” varvid omnämnd handledare helt plötsligt ”får till det lite oftare” med följden att hen blir en mycket lyckligare och harmonisk människa som sedan leder till att du får mindre dum-problem med FK. Låter det komplicerat … tänk då att det troligen är enklare än att ändra saken i sig.

    Detta sagt: Lycka till med det där. Har sett riktigt tråkiga exempel på uppvisad dum-byråkrati och visad omänsklighet i ett annat jobbsammanhang.

    Styrkekram 🤗 /Patrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s