Idag minsann livades stämningen upp markant. Dresscode inför träningspasset sattes: Färgglatt.

”Jo men jag har ett par rosa” sa väninnan. ”Fint” sa jag… Nu visade det sig ju att det hon menade med rosa var ”en söm” 😅😅😅

Tjenare, min hurtighets-känslan var idag EXTREM 👍🏼

5 reaktioner till “Fröken Murrig levlar upp…

 1. Nu brukar jag inte medge, ens under starka påtryckningar, att jag spanar in kvinnors ben, men … ja, liksom, nu får man väl erkänna och jag nästan blev lite ”dizzy” av bara anblicken. Mao, med de där kan du få män att falla pladask för dig, kanske inte av rätt anledning utan pga nån form av TV-störning.

  Ps medger ändå att de var ”fräsiga” då jag av någon helt märklig okänd anledning gillar starka färger. Ds

  1. Nån form av tv-störning😂😂😂 Jag har nog aldrig känt mig så malplacerad. Jag kände mig som ett inferno… tursamt att människorna runt mig inte föll omkull i ett epileptiskt anfall😳

   1. I normala fall brukar jag nog uppleva att det är aningen trevligare att vila ögonen på ett par kvinnoben än på grafer men här väljer helt klart grafen 😂
    Funderar 🤔 skulle inte jag kunna få låna dom där en stund i morgon kväll när jag spelar paddelmatch 😈 (mooa haha evil plans). Jag anar att de kan ge mig en ”viss” fördel 😂

    Ps. Man funderar ibland vad folk tänkte när dom designade eller konstruerade vissa grejer. ”Ja, vi ska framkalla epileptiska anfall om nån tittar på våra kläder” någon annan på produktmötet ropar ”Ja, vi gör en matchande tröja också och kanske senare en jacka för joggare”. Folk skulle ju köra i diket om dom så en joggare i de där kläderna Ds

   2. 👍🏼 Nu tänker jag hålla tyst om antalet träningsbrallor jag har i mina ägor, men jag har även värre brallor du klart kan få låna till kvällens paddelmatch. Du lär sopa banan👍🏼 Vi glömmer bort det där tramset om ”vikten av att delta eller att vinna”🤪🤪 Känner att detta kan bli stort, borde kanske sadla om till kläddesigner…

   3. 1) Blir nu givetvis mycket nyfiken på antalet men jag nöjer mig med att fråga om en normalbegåvad person kan räkna dom eller om det behövs typ Excel för uppgiften 😂😂😂 Har vissa misstankar.
    2) man blir ju oundvikligen lite nyfiken på ”värre” men min fantasi räcker inte riktigt till. Jag vill ju inte ha ihjäl mina motståndare bara psyka dom lite …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s