Klev igår in i look Le France

En del kanske frågar sig kanske vart September tog vägen, personligen lägger jag även till juni, juli och augusti.

När jag fyllde 40 sa min far till mig ”Jag minns inte en dag mellan 40 och 50”. Riktigt så illa är det väl inte, visst sviktar en och annan dag. Vad är värdefullt? Filosofi och självförståelse där förändring ibland är nödvändigt, med argument och utmaningar där det inte är trångt i åsiktskorridorerna.

Idag fyller en av mina finaste väninnor 50 år, hon är pirrig som en 15 åring😍 Le liv. Det känns verkligen som om tiden rusar iväg så innan jag hinner vet ordet av det, är det väl juni igen

7 reaktioner till “Bonjour Oktober…

   1. och ungefär där tar mina franska kunskaper slut 😂 så det är bäst jag slutar 🤪
    Ha en skön natt och sussa sött 😴

   2. Vi håller tyst om att jag läste det i sex år👍🏼😴😴😴😴😴😴😴😴

   3. Jag lovar att vara knäpptyst. Du sa det så tyst så jag tror ingen annan hörde. 🤪😂
    Ha en riktigt skön söndag, själv måste jag träna bort träningsvärken efter den där sabla stationsövningarna … idrottslärarna (som just nu idag har de tilläggsnamnet Sadist + namn) såg till att man mår fin idag så här två dagar efter.
    (är egentligen ganska tacksam men nu måste jag vara lite ”grumpy”).

   4. Då mår du fint idag 👍🏼😁 Glömmer aldrig när jag besökte Kampsportstadion… Majoren bytte namn till Hitler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s