Mantra: Det här är roligt, DET HÄR ÄR ROLIGT.

Det var så roligt att jag i halvtid klev över till ett löparband…. människorna runt omkring mig började efter en stund titta lite märkligt på mig 😳 Personligen tyckte jag allt att dessa människor såg på tok för fräscha ut. De sista fyra minuterna var mansrösten i mantrat väldigt likt William H Gates. Nu har jag krupit hem i säkert förvar 👍🏼

Konstaterar i efterhand. Jag körde intervaller så jag blev skelögd😳

9 reaktioner till “Mantra en tisdag…

 1. Är personligen lite rädd för såna där maskiner och ser liksom inom mig hur jag kommer att snubbla, ramla eller fastna och hur personalen kommer till undsättning.
  Visste att det var nått lurt med intervallträning 🏃‍♀️, det påverkar alltså ögonen 😂😂

   1. Erkänner…Intervaller är bland det tråkigaste som finns. Ska ge det till januari och sen fatta beslut om jag ska vara På och träna för Maran 2021 😳 i annat fall går jag in i rollen som ”Peppande hare”………. på cykel.

    ^^ ”Öka takten fram till lyktstolpe nr 10 så får du sen skjuts på pakethållaren”… väl vid lyktstolpe nr 10 ”Jag pratade inte med dig”.
    …Projektledare är verkligen min grej 😁👍🏼

   2. Tror du hittat rätt där med projektledargrejen! Uppskattar verkligen att man håller igång men en Mara … hm, tror inte jag går igång på det

   3. Jag misstänker att detsamma gäller för mig, …även om jag för ett antal år sedan fick blodad tand och sprang 90 mil på 3 månader… Planen Vasaloppet 2023, som en 50-års present till mig själv går jag nog mer igång på🎉

 2. Åhh, åka i den anrike kungens skidspår. Lite galet, roligt och ganska utmanande!! (Du vet det är lättare att åka utför på skidor, bara ett tips)
  Tycker iof att du borde tänka över din önskelista lite. Här kommer några förslag från en som passerat gränsen:
  1) se till att på t ex fest eller annan tillställning träffa så många vänner du kan. Bästa present ever!!
  2) Byt Vasalopp mot spa-weekend (sa jag det där?!? Klarar personligen inte av all tingeltangel och panflöjtslåtar som nödvändigtvis ska spelas på liknande inrättningar) men ändå, treat yourself well!!
  3) Passa på att önska dig något du aldrig vågat eller hunnit med. Jag tog t ex vid 50 mina första sånglektioner (för jag älskar att spela gitarr men har avskytt att sjunga). Hade så roligt att jag nästa skrattade sönder magmusklerna och nu sjunger jag så fort jag kan och får 🤪

  Typ nått sånt 🥳🎈

  1. Herre jösses! Tack. Lovar att tänka över min önskelista, gillar punkt 3. 🙏🏻 Kram och god natt från här

   1. Ja, nu är det ju din önskelista så du fåt ju önska dig vad du vill men tycker du kan slå Vasalopp i alla fall 🙂

    … man kan ju göra fler saker … både Vasan och Spa 🙂
    Snart natti bara fixa en till Demo …pust

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s