Badrumsspegeln sänder skräckfilm…

Tjenare. Idag vaknade jag och kände att jag var mig själv igen …Kapten Morgan och GT, jo jag mådde väl precis som jag förtjänade… I eftermiddags ramlade sen barnbarnen in… Simsalabim. Klippt slut igen och badrumsspegeln sände visst en skräckfilm 😱 Godnatt 👍🏼

Gjorde mig till och bryggde kaffe med skummad mjölk och allt, något sådant fanns det inte tid för! Här skulle det kollas bänkskiva och beställas nytt kök 🎉🎉🎉 och bull-jävlarna glömde dom ju sen 😅 Jag fryser väl in och tar med till den 26:e, då ska jag visst få äran att skruva kök👍🏼

Fyra timmar Gos-intervaller i högfart ❤️

Ett magnifikt alster från ”Röjar’n” pryder nu även mitt hem👌🏼❤️👌🏼

4 kommentarer »

 1. Högen med ungar och teckningen är ju underbar!!
  Fast jag vet inte om jag riktigt håller med om det där med skräckfilmen eller så har vi väldigt olika uppfattning om skräckrullar. Det når på sin höjd upp till trött E med lite rufsigt hår men det är ju mer åt hållet skoj- eller feel-good film.
  Undrar lite stillsamt vad som händer på Halloween? Du får nog jobba lite på skräcktemat annars kommer ju barnen bara tycka att du är gullig 😀

  • Empa Said:

   Konceptet skräck fallerade dock tidigare idag: …Jag tvättade håret 😳 🤪

   • Oops, då blir nog ingen Adams family för dig 😂 Jag tror spegeln kommer att sända en-ny-full-av-energi-dag-med-emma-film imorgon 😀
    Natti och sov sött

   • Empa Said:

    Badrumsspegrln sände komedi, vaknar 04:10 och alert 😳😳🙃


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: