Idag får allt bli en blogg-följetong. [07:22]: Nu kliver jag upp.

Anledningen till detta?

Hej sarkasm! Borde kanske sova. Men jag har haft fullt sjå med att att trycka på Gilla. Borde kanske starta en grupp ”Håll ryggen fri” och folk snackar om pollenallergi. Tröttsamt? Hurra för publicistiskas filter. Publicerande planen för idag: Det jag kommer äta 👍🏼 och kanske jag drämmer till med en krukväxt. Skrev jag tröttsamt? Idag blåser det hybris👍🏼 Så, välkomna till mitt blogginlägg ”Små liv en lördag”

[07:32]: Gästspelar lite som influenser… kanske är det fler som idag klarar kvalfrågan och går direkt vidare till Elitstyrkans hemligheter. Vi ses i TV4 👍🏼

[08:02] Det här med emballage… Inte alla soprum som har öppettider. Här är det 8-20 som gäller

[08:58] Tre koppar kaffe senare. Hej Kreativitet.

Små liv är inte min grej… sex timmar av detta. Premiären grejades galant👍🏼😍❤️

Lukrativ lördag för en farmor ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s