Frågan kom redan efter första natten? Nyss kom svaret.

Jomen tjena, drömmer att jag ska åka och överraska dottern. huxflux 5% ström i bilen. Oj oj hitta närmaste laddningsstation. Kvickt. Appar hit och appar dit där jag befinner mig på något som kan liknas med Autobahn…

Ser en laddningsstolpe utanför ett kaffe, bryter mot alla trafikregler som globalt existerar och sen blir drömmen hur märklig som helst. Befinner mig sen inte alls i Stockholm utan ute mitt på öde vischan, (Jo, jag har publicistiska filter så märkliga saker avlöper varandra i drömmen).

Biljäveln blir sen stulen inklusive min mobil, självfallet åker samtliga bilar som var parkerade iväg och allt blir än mer märkligare i drömmen och jag minns inte ens hur min bil ser ut.

Så. Då var jag klarvaken. Svaret på frågan lyder : Fyra dagar tog det tills min dröm ”Stulen bil”. Ligger nu och har sammanträde med mig själv om jag behöver ringa polisen…

Resultatet av att kolla bilförsäkringar, Bee och E.on Drive… 🤯🤯🤯 Jag är väl helt enkelt pirrig inför morgondagens premiär av ”Jag besöker en Laddningsstolpe”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s