Min premiär av ”Jag besöker en laddningsstolpe”, hur gick det då?

Självfallet lyckades jag pricka in en Bee-stolpe och ingenting fungerade👍🏼 Hamnade 18 minuter på plats 1 i en telefonkö. Under den tiden hann jag både tycka synd om den person före mig som uppenbarligen verkligen behövde hjälp, jag hann även bli lite irriterad samt skaffa mig egen info gällande ”Registrerad Laddbricka finns att inhandla”.

Något smart och enkelt behöver ju som oftast ett antal pryttlar som måste registreras och aktiveras för att det smarta ska fungera… det är sen gammalt.

Fortfarande kvar på plats 1 i telefonkön: Sätter mig och kör mot ICA Maxi parkeringen. Voilà! Med pepp och skratt både från kundtjänst och live på parkeringen – Jag laddar!

Klart en premiär att fira tänkte jag… och fick beslutsångest…

Problemet löstes snabbt på plats. Gick hem med båda växterna, ska snart bege mig hem till min storebror för en sammanslagningsfika av födelsedagar. Den stora frågan nu är vilken av dem som jag ska behålla.

En än större fråga är vad min bil ska heta? Traditionen säger att bilens namn bli dagens namnsdag just den dag bilen hämtas. I mitt fall: Tiburtius.

Problem en söndagsförmiddag i strålande solsken. Kanske att jag kammar håret innan jag åker mot min bror & co. Vem vet hur det blir med det? 👍🏼☀️☕️

Som alltid lika trevligt att hälsa på min storebror, kammad som okammad. Idag grillade jag min första egna pizza👌🏼😍🙏🏻

Skills av idag🔥

Konstaterar efter denna helg… Om man mår lite för bra, kan man alltid ta en tur i min hiss👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s