Skitungen tok-överraskade mig ❤️❤️❤️ Vilken morsdagspresent! HON ÄR HÄR ❤️❤️❤️ Grundlurad. Älskade unge

Tfn ringer. Dottern: -Pappa & jag har slagit vad om att Jaguren står parkerad ute på gatan, kan du kolla om den står den där? Jag tror det, men inte pappa… Och vad gör mamman då? jo jag tok-ljuger ju och säger att den står parkerad på gatan för att dottern ska vinna vadet.
Hon börjar då fråga om reg nr & hur fälgarna ser ut… (frågar om hon är utanför, men nejdå dom slappade och skulle se hockey)… då blev det jätte jobbigt för mamman 🙈 Sen ser jag henne stående huxflux mitt på gatan och jag smällde av ❤️ Vad gör man inte för sina barn 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s